cazare predeal voucher

Wiki Article



cazare predeal vouchere
CasablancaPredeal dispune de 3 apartamente si doua garsoniere cu bai foisor in curte cu bucatarie utilata baie si mese pt 16 persoane gratar in curte situata in centrul Predealului

Echipa Direct Booking tine legatura permanenta cu hotelurile si pensiunile publicate in web page pentru a actualiza in cat mai scurt timp informatia publicata.

“Variety personnel, really clean place, wonderful balcony and ideal breakfast! The space was warm, we had a hairdryer and chance for boiling drinking water for tea”

And at last, an evaluation Soon after their excursion, guests inform us about their stay. We look for naughty words and phrases and confirm the authenticity of all guest reviews in advance of including them to our website.

Interiorul este luxos, nu-ți va lipsi nimic din confortul și din răsfățul de acasă. Ai parte de condiții premium, ca la un hotel de cinci stele, cu toate că te afli în mijlocul naturii.

Vila dispune de 8 camereun living cu semineu iar pe terasa acestuia regasiti ciubarul si cu sauna. Tot la parter este si bucatarie complet utilata si mobilata zona de luat masa bar.

Pensiunea Montien este situata in Predeal pe drumul spre cabana Trei Brazi intr-o zona inconjurata de padure, cu privelisti treatment iti vor incanta privirea si dotari extremely-moderne ce asigura o sedere de neuitat. Aerul proaspat ...

"Are piscină?" - iată o întrebare frecventă indiferent de destinația pentru treatment rezervăm cazare. Aceste hoteluri vă pun la dispoziție o modalitate excelentă de a vă Gentlemenține în formă în timpul vacanței, fileără a fi nevoie să mergeți la sală.

Va invitam la Casa Olga de la Paraul Rece sa va bucurati de natura. La noi gasiti liniste si multa verdeata: o perdea de brazi inconjoara mica poiana unde este cazare predeal hotel carpati amplasata casa. Aerul este curat, puternic ionizat, presiunea ...

In timp ce va bucurati de facilitatile oferite de pensiune, puteti admira frmusetea naturii din jur sau puteti explora trasee montane si paduri de brazi.

Every little thing was superb, we liked our keep at the hotel. The situation is perfect, very near to eating places and outlets. It had been exceptionally clear, the workers were being super awesome and cazare predeal langa partie handy along with the breakfast was delectable.

We appreciated the fact that there was snow around the ski slopes (Together with the support with the snow equipment). Possessing explained this, the slopes have been cazare in predeal noi pretty icy, access was challenging with ice about the methods on the stairs for the slopes.

Всё отлично. Чисто,уютно. Шикарное расположение. Отзывчивые хозяева.

Totul începe cu o rezervare Singura modalitate de a transmite un comentariu cazare predeal pensiune completa este ca mai întâi să faceți o rezervare. Astfel știm că aceste comentarii vin de la cazare predeal cu jacuzzi in camera clienți reali treatment și-au petrecut sejurul la o unitate de cazare.

Report this wiki page